ZZP

Ondernemen is ook boekhouden

Een eigen bedrijf beginnen, ZZP’er of freelancer worden, verantwoordelijk zijn voor je eigen succes en toekomst. Een droom van velen. Maar er zit ook een andere kant aan het ondernemen. Een kant waarvan veel ondernemers en ZZP’ers géén verstand hebben: boekhouden, belastingaangifte doen, een administratie voeren!

Elke ondernemer, ook de ZZP’er/freelancer is bij wet verplicht een boekhouding te voeren. Veel bedrijven zijn ook verplicht om een BTW administratie en een jaarrekening te maken. Inkoopfacturen, verkoopfacturen, kosten, opbrengsten; duizelt het bij jou ook al? Wat moet je eigenlijk wél en juist niet aan belasting betalen? Daarnaast zijn er fiscale voordelen die je als ondernemer van de belastingdienst krijgt. Ken jij die ook?

Vast en scherp tarief per maand

ZZPBoekhoudingOntzorgd is een nieuw product, speciaal voor de (startende) ZZP’er die het boekhouden niet beheerst. Met een scherpe, vaste prijs per maand! Want als ZZP’er zit je niet op hoge kosten te wachten! ZZPBoekhoudingOntzorgd: jouw boekhouder, online, maar mét persoonlijke begeleiding!

ZZP’ers geheel administratief ontzorgd!

Niét het zoveelste online standaard “boekhoudpakketje”, waarbij je uiteindelijk toch zelf aan het boekhouden bent. ZZPBoekhoudingOntzorgd is een product van een gerenommeerd administratiekantoor in midden van het land: Verhoeve Advies BV. Een kantoor met echte mensen, echte specialisten en met een echte voordeur! Waar je altijd letterlijk kunt binnenlopen.

Klik hier voor meer informatie over ons ZZP pakket

Online administatie

Facturen oploaden

Realtime dashboards

Ontzorgd voor vaste prijs

Persoonlijk contact